ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک
ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک با تعداد ۲۳ صفحه آماده شده است که در ادامه بخش هایی از مطالب آن را به صورت خلاصه وار بیان می کنیم.در ضمن فایل پی دی اف مقاله انگلیسی به صورت رایگان قابل دانلود می باشد.
چکیده مقاله
طراحی و ساخت اصلاح شیب ریسک بزرگی هم برای طراحان و هم برای سازندگان ایجاد می کند، بخاطر آن که شیب در طی اجرای کارهای اصلاحی نسبت به شکست (خرابی) آسیب پذیری بیشتری دارد، بنابراین میخکوبی خاک معمولا برای کارهای تثبیت و اصلاح شیب تطبیق یافته، چرا که می تواند روی سطح شیب با حداقل استحکامات انجام شود و بنابراین ریسک را در طی ساخت و ساز پایین می آورد. نیلینگ در صورتی که خوب طراحی شود یک اقدام کارآمد موثر و کم هزینه برای تثبیت شیب به شمار می رود.
مقدمه
نیلینگ خاک الزاما شامل تقویت خاک موجود با استفاده از نصب میله های فولادی با فاصله نزدیک که میخکوبی نامیده می شوند در یک شیب در حین پیش روی ساخت و ساز از بالا به پایین است. فرایند نیلینگ یک قسمت تقویت شده ایجاد می کند که در نوع خود پایدار است و قادر به نگهداری خاک پشت سر می باشد.
آیین نامه های طراحی نیلینگ در مالزی عبارتند از
استاندارد بریتانیا BS 8006:1995 کد عمل برای خاک های تقویت شده و سایر بارها
دپارتمان حمل و نقل ایالات متحده، اداره کل بزرگراه فدرال (FHWA 1998) آیین نامه نظارت بر طراحی و ساخت و ساز برای دیوار های میخکوبی خاک یک رویکرد گام به گام برای طراحی میخکوبی خاک چنانچه توسط آیین نامه FHWA توصیه شده در TAN ,chow 2004 مورد بحث قرارگرفته در این مقاله بررسی موضوعات مهم طراحی و ساخت و ساز ارائه خواهد شد خصوصا در مورد اهمیت طراحی نمای شاتکریت برای هر شیب بلند و تند که گاهی اوقات در طول طراحی نادیده گرفته می شود مسئولیت های طراح و سازنده برای تضمین اجرای موفق نیلینگ خاک نیز مورد بحث قرار می گیرد.
حالت های شکست نیلینگ خاک
حالت های شکست میخکوبی خاک را می توان چنین طبقه بندی کرد :
- شکست خروج
- شکست تاندون میخکوبی
- شکست نما
- شکست کلی یا ناپایداری شیب
فشار پیوند دو غاب خاک (اصتحکاک پوسته خاک )
اندازه قطر سوراخ دوغاب ریزی شده برای میخکوبی خاک معمولا در محدوده ۷۵ میلی متر تا ۱۵۰ میلی متر در سکوهای حفاری متداول می باشد.
شکست نما face failure
این نوع از شکست در نیلینگ خاک گاهی اوقات نادیده گرفته میشود چرا که آن معمولا به نادرستی فرض می شود که در برابر هیچ فشار زمینی متفاوت نخواهد بود.
شکست کلی
این حالت معمولا براساس روش های تعادل محدود تجزیه تحلیل می شود تحلیل ها مکررا انجام می شود تا زمانی که نیروی مقاومت میخکوبی با صفحه لغزش بحرانی در تحلیل تعادل محدود مطابقت داشته باشد.
توالی ساخت و ساز
مهاردیواره گود به روش نیلینگ خاک معمولا از بالا به پایین صورت می گیرد.
نتیجه گیری
نیلینگ خاک یک روش موثر تثبیت شیب است بخصوص در کارهای اصلاحی برای شیب های شکست خورده.
هیچ نظری ثبت نشده است